• FOR YOU PUTOVANJA
    Hurgada
    Egipat Hurgada - Amarina Abu Soma Resort & Aquapark 5* - Hurgada Egipat Hoteli 2020 - Hurgada 2020
  • Egipat Hurgada - Amarina Abu Soma Resort & Aquapark 5* - Hurgada Egipat Hoteli 2020 - Hurgada 2020
  • Egipat Hurgada - Amarina Abu Soma Resort & Aquapark 5* - Hurgada Egipat Hoteli 2020 - Hurgada 2020

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje FOR YOU PUTOVANJA, Egipat, Hurgada

Hurgada Letovanje, Egipat Hurgada - Amarina Abu Soma Resort & Aquapark 5* - Hurgada Egipat Hoteli 2020 - Hurgada 2020

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

Hotel se nalazi se u mirnom mestu Soma Bay, udaljen je oko 52km od Hurgade i aerodroma u Hurgadi, od centra Safage oko 5km.

Hotel je otvoren 08. avgusta 2019. godine i otvaraće se deo po deo. Svi grubi i bučni radovi biće završeni pre samog otvaranja, ali određeni a la carte restorani i većina barova će se otvarati posebno.

Hotel nudi ukupno 393 smeštajne jedinice raspoređenih u pet blokova koji imaju od tri do pet spratova. Gostima je na raspolaganju pet bazena (ukupne površine oko 2.300m²), nekoliko a la carte restorana i barova.

Za decu tu su mini club (3-6 godina), kids club (7-12 godina), teens club (13-17 godina), igralište, bazen sa akva parkom i mini disko.

NAPOMENA: delovi hotela koji će biti otvoreni naknadno su:

 – Lift u glavnoj zgradi
– Diskoteka
– Beergaden
– Shisha Bar
– Pirates Bar
– A la carte restorani Chopsticks i Amarina Club

Plaža:

Nalazi se na samoj peščanoj plaži, dugačkoj 200m. Ležaljke, suncobrani i peškiri su na raspolaganju gostima hotela i ne naplaćuju se dodatno.

Hotel ima 393 smeštajne jedinice i sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, sef, set za čaj i kafu, Wi-Fi internet, fen za kosu, balkon ili terasu.

Standard sobe su veličine 30-35m², sobe imaju jedan francuski ležaj ili dva single kreveta.

Porodične sobe su veličine 32-36m², imaju 2 odvojene sobe u kojima je u jednoj sobi francuski ležaj i u drugoj dva odvojena kreveta.

Plaća se:  telefon, room service, minibar.

Usluga u hotelu je All inclusive – rani doručak, doručak, kasni doručak, ručak, večeru, kasna večera, i ponoćna užina (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana, hotel nudi a la carte restorane – Zeina (orijentalna kuhinja), Luca Toni (italijanska kuhinja), Chopsticks (azijska kuhinja, očekuje se otvaranje u toku zimske sezone), Amarina Club (internacionalna kuhinja, očekuje se otvaranje u toku zimske sezone). Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Le Gourmet, Turquoise, Tropicana Bar, Aqua Fun, Sea Shark, Caribbean Bar, German Beer Garden, Pirates Bar, London Pub, Sky Lounge kao i Backstage Disco. U konceptu su sladoled, palačinke, grickalice, kafa, čaj i kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića,

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Shisha Corner, specijalna vina u a la carte restoranima, pića iz minibara i pića u noćnom klubu.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Hotel ima 5 bazena sa izdvojenim delom za decu i bebe (greju se tokom zime), dečiji bazen sa mini akva parkom, akva park sa 7 tobogana, Wi-Fi internet, bilijar, streljaštvo, teretana, odbojka i dva teniska terena, razne animacije, i predstave tokom večeri. U restoranu postoji deo za bebe i decu.

Plaća se: frizerski salon, SPA centar (masaže, sauna, parno kupatilo kao i svi tretmani za negu tela), sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, časovi tenisa, ronjenje i oprema za ronjenje, bankomat, butik, fotograf, apoteka, doktor, servis za pranje veša.

 

Smene

smene od 01.03.2020 do 15.11.2020.

Napomene o ceni

first minute cena

U cenu je uključeno

smeštaj + avio prevoz + aerodromske takse + transferi

U cenu nije uključeno

egipatska viza, zdravstveno osiguranje, individualni troškovi

Cena od
522 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?