• BIG BLUE
    Hurgada
    Hurgada 2019
  • Hurgada 2019
  • Hurgada 2019

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje BIG BLUE, Egipat, Hurgada

Hurgada Letovanje, Hurgada 2019

10 dana
11 noći
Prevoz
Usluga
  • Polupansion
  • All inclusive

Program putovanja

INDIVIDUALNI POLASCI JESEN/ZIMA 2018-2019

1. DAN 
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera „Big Blue“ u dva sata pre leta; Predviđeno poletanje aviona za Hurgadu u 06.30h - let SM388; Dolazak u Hurgadu u 10.00h; Transfer do hotela; Noćenje. 

2. – 6,9,10. ili 13. DAN 
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje. 

7,10, 11 ili 14.DAN 
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma u kasnim večernjim satima. 

8,11,12. ili 15. DAN 
Predviđen polazak aviona za Beograd u 02.00h - let SM387, dolazak u Beograd u 05.30h.

KRAJ PROGRAMA. 

Smene

6,9,10 ili 13 dana

Napomene o ceni

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu AIK banke za efektivu na dan uplate. Za rezervaciju je neophodna uplata avansa od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave-(pravilo akontacije od 30% se ne odnosi na rezervacije urađene u periodu popusta na rane uplate), a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana.

U cenu je uključeno

-Povratnu avio kartu na relaciji Beograd – Hurgada – Beograd kompanijom Air Cairo, - Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00 h ) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobičajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta. - Grupni transfer autobusom od aerodroma u Hurgadi do izabranog hotela, u odlasku i povratku, -Troškove organizacije i pripreme aranžmana.

U cenu nije uključeno

- Aerodromske takse u iznosu od 65 evra (sve podležu refundaciji – 21.42 evra RS, 29.6 evra taksa aerodroma u Hurgadi, 0.98 evra CAD, YQ taksa 13 evra). Plaćanje se vrši u agenciji. Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo nisu sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska, deca 0-2 godine nemaju zasebno mesto u avionu I plaćaju 50 evra. -DINARSKI DEO ARANŽMANA – 1.990 RSD po osobi -troškove pribavljanja Egipatske vize 25 USD (za putnike DRŽAVLJANE REPUBLIKE SRBIJE) i plaćaju se po dolasku na destinaciju, -međunarodno zdravstveno osiguranje, -fakultativne izlete, -lične troškove i ostale nepomenute usluge.

Cena od
317 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete