• MEGALOS TRAVEL AGENCY
  Kranj
  ČAROBNA SLOVENIJA
 • ČAROBNA SLOVENIJA
 • ČAROBNA SLOVENIJA

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Evropski gradovi MEGALOS TRAVEL AGENCY, Slovenija, Kranj

Kranj Evropski gradovi, ČAROBNA SLOVENIJA

4 dana
2 noći
Prevoz
Usluga
 • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

Vikend putovanja Čarobna Slovenija

Čarobna Slovenija sa mogućom posetom Austrije i Italije

Slovenija zasigurno pleni svojom prirodom, sjajnim istorijskim i arhitektonskim lokalitetima, te veoma pozitivnim duhom. Ljubljana današnji izgled duguje u najvećoj meri arhitekti Jože Plečniku, te gledano u celini, smatra se jednim od najvažnijih umetničkih dela 20. veka.Naravno, najpoznatije i najposećenije njegovo delo je čuveno Tromostovje.
Osim Ljubljane, iako malo mesto, centar razvoja Slovenije predstavlja Kranj, srednjevekovno naselje, koje i dalje u svome okrilju krije građevine i priče još iz 16. veka.

 

 1. DAN programa putovanja    NOVI SAD – BEOGRAD – LJUBLJANA

Polazak iz Novog Sada u 21:15 h sa parkinga kod Lokomotive na železničkoj stanici, a polazak sa Novog Beograda je sa parkinga kod robne kuće Emezzeta na Bežanijskoj kosi u 22:30 h.  Noćna vožnja preko Hrvatske sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

 1. DAN programa putovanja   LJUBLJANA – KRANJ

U prepodnevnim satima dolazak u ljupku prestonicu Ljubljanu i informativna šetnja gradom: BISKUPSKA PALATA – STIŠKI DVORAC – KATEDRALA SVETOG NIKOLAJA – AUERSPREGOVA PALATA – UNIVERZITET i TROMOSTOVJE na reci Ljubljanici sa mnoštvom restorana i barova, a potom, ostaje nam nešto slobodnog vremena za samostalno istraživanje. Nakon posete Ljubljani, kraća vožnja do Kranja, te zajednička šetnja istorijskim jezgrom grada – među najlepšim u Sloveniji sa kućama iz 16. veka i kućom – muzejom gde je živeo France Prešeren. Potom sledi odlazak do hotela u Kranju i smeštaj. Večera u hotelu uz doplatu. Noćenje.

 1. DAN  programa putovanja   KRANJ – TRST – PORTOROŽ – PIRAN – KRANJ

DORUČAK. Slobodan dan u Kranju ili fakultativni, celodnevni izlet do Jadranske obale: po dolasku u Trst (oko 11:00č.), razgledanje grada:   Kanal Grande –  Ponte Rosso – srpska pravoslavna crkva Svetog Spiridona i Svetog Trojstva – trg Ujedinjenja Italije sa palatom Prefekture… slobodno vreme (do okvirno 13:30č). U nastavku  izleta, kraća poseta Portorožu (30 min.-za fotografisanje), poznatom mondenskom letovalištu i Piranu (1,5 sat) , starom gradu kog krasti Tartinijev trg, a čiji će Vas ambijent vratiti u neka stara, romantična vremena.  Polazak iz Pirana. Povratak u hotel u Kranju oko 19:00 h. Večera u hotelu uz doplatu. Noćenje.

 1. DAN programa putovanja  KRANJ – KLAGENFURT- BLED – SRBIJA (BEOGRAD I NOVI SAD)

DORUČAK. Odjava iz hotela. Slobodan dan u Kranju  ili fakultativni izlet Klagenfurt i Bled. Po dolasku u Klagenfurt – razgledanje jednog od najlepših starih gradova Austrije čije srce krasi Neuer Platz sa Lindwurmom – krilatim zmajem i slobodno vreme. U povratku iz Klagenfurta, kraća poseta Bledu za predah uz čuvenu bledsku krempitu i kafu i polazak za Srbiju  oko 17:00h. Dnevno-noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i carinskih formalnosti i očekivani dolazak na mesta polaska posle ponoći u zavisnosti od saobraćajnih i graničnih uslova . Kraj programa.

Internet stranica turističkog info centra Ljubljane, Klagenfurta i Trasta:

Ljubljana turist info centar

Klagenfurt turist info centar

Trst turist info centar

Ostale ponude “Megalos” TA

Čarobna Slovenija sa mogućom posetom Austrije i Italije

Smene

24.-27.07.2020.

Napomene o ceni

CENA je u eur a plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

U cenu je uključeno

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE Prevoz autobusom turističke klase sa svim pripadajućim troškovima prema planu puta smeštaj u hotelu Creina 4* u dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem na bazi dva noćenja sa doručkom (usluga ishrane je samoposlužna tzv. „švedski sto“, mogućnost polupansiona uz doplatu), lokalnu turističku taksu, usluge turističkog vodiča, obilaske prema programu, organizacione troškove.

U cenu nije uključeno

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE Međunarodno putno zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete: Trst, Portorož i Piran 30€, Klagenfurt & Bled 20€; neophodan minimum prijavljenih putnika da bi se izlet realizovao je 30 putnika, doplata za polupansion 20€ po osobi i uključuje dve večere za koje se prijavljuje prilikom rezervacije aranžmana, a plaća predstavniku agencije na licu mesta. U slučaju manjeg broja od predviđenog, organizator putovanja zadržava pravo da ponudi višu cenu koju putnici nisu u obavezi da prihvate), ulaznice za spomenike, muzeje i sve programom nepomenute usluge.

Cena od
99 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?