• FANTAST TOURIST
  Solun
  Avio karte Beograd Solun
 • Avio karte Beograd Solun
 • Avio karte Beograd Solun

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Avio karte FANTAST TOURIST, Grčka, Solun

Solun Avio karte, Avio karte Beograd Solun

8 dana
7 noći
Prevoz
Usluga
 • Noćenje sa doručkom
 • Polupansion
 • Pun pansion
 • All inclusive
 • Najam

Program putovanja

Cena avio karte Beograd Solun (SKG) se krece od 177 evra. Da bi ste kupili najjeftiniju avio kartu iz Beograda za Solun potrebno je da napravite besplatnu rezervaciju.

Avio karte Beograd Solun je najbolje da rezervišete barem pet nedelja pre planiranog putovanja, popunjavajući formu iznad ovog teksta za Vašu besplatnu rezervaciju. Ukoliko na vreme rezervišete Vaše avio karte Beograd Solun, možete sebi obezbediti najpovoljniju moguću cenu za let Solun (SKG).

Solun je jedna od najtraženijih destinacija, te je potrebno na vreme obezbediti sebi povoljne avio karte. Odmah možete popuniti formu za Vašu besplatnu rezervaciju avionske karte Beograd Solun. Forma za besplatnu rezervaciju nalazi se iznad ovog teksta.

Tokom sezone, letnji period, jun-septembar, cene avio karata za Solun su značajno skuplje, jer se radi o jednoj od najpopularnijih turističkih destinacija u Grčkoj, odnosno nedaleko od Soluna nalaze se popularne grčke turističke regije, Halkidiki, Olimpska regija…

Iz Beograda do Soluna se stiže redovnom direktnom avionskom linijom koju održavaju kompanije „AirSerbia“ i „Aegean Airlines“. Često putnici biraju upravo kupovinu avio karte Beograd Solun sa noćenjem u Solunu, i potom iz Soluna lete dalje, do Atine, ili neke druge destinacije sa kojom Solun održava redovne direkne avionske veze.

Smene

Napomene o ceni

Cena zavisi od datuma kada želite da putujete kao i od raspoloživih mesta na letu Beograd Solun u datom trenutku.

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
177 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?