• Sivota putovanje
    Sivota
  • Sivota letovanje
  • Sivota cene

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Sivota, Grčka

Sivota je izuzetno popularna turistička destinacija zapadne Grčke, na Jonskom moru. Nalazi se naspram južnog oboda ostrva Krf, na 20 km udaljenosti od igumenice i 30 km od Parge.

Mesto se nalazi u malom mirnom zalivu koji obuhvata minijaturni arhipelag od nekoliko predivnih zelenih ostrva, zbog čega Sivota uživa epitet „grčkih Kariba“.

Kristalno prozirno more i bajkovite lepote mnogobrojnih plaža su od nekadašnje luke koja je bila poznata samo vlasnicima jahti stvorile jednu od najomiljenijih  destinaciju u čitavoj turističkoj ponudi Grčke.

Sivota toliko pleni svojim fantastičnim prirodnim lepotama da je skoro greh pomenuti kako se ovo mesto nalazi u neposrednoj blizini vodećih turističkih, prirodnih i kulturno-istorijskih atrakcija Epira.

Sve okolne atrakcije naravno, vredi posetiti i to je za svaku preporuku, ali tek kada se (ako je to uopšte ikako moguće) zasitite plaža kao što su Mega i Mikri Ammos, Bella Vraka, Zavia, Galikos, Zeri, Dei, Pisina, Mega Drafi, Agia Paraskevi, Karavostasi...

Sivota, LETO 2021, PUTOVANJA TURISTIČKIH AGENCIJA YUTA ZA Sivota Grčka

Učitaj još

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?